Hastanemiz Hizmet Rolü B Grubuna Yükseltildi
28 Nisan 2022

Hastanemiz Hizmet Rolü B Grubuna Yükseltildi.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen B grubu hastane ruhsat belgesi Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul GÜNER ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ali TURAN tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Onur MERDİVAN’a takdim edildi.

Çaycuma Devlet Hastanesi hizmet rolünün C grubundan B kategorisine yükseltilmesinde özveri ile çalışan ekibe teşekkürlerini ileten Uzm. Dr. Ertuğrul GÜNER ve Op. Dr. Ali TURAN hastane için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Op. Dr. Onur MERDİVAN özveri ile çalışan hastane yönetimi, sağlık profesyonellerine, tüm hastane personellerine ayrıca emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Bunun ekip başarısı olduğu vurgusunu yapan Op. Dr. Onur MERDİVAN hastalarımıza daha fazla hizmet verebilmek adına bu değişiklikten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

• b-sinifi-01.jpg
  • b-sinifi-02.jpg