11 Ekim 2021

Hasta ve çalışan güvenliğini esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen “Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik” kapsamında Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörlüğü tarafından Hastanemizde Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi gerçekleştirilmiştir.

Hastane Yönetimi ve çalışanlarımızın ekip ruhuyla büyük özveriyle katkı sağladıkları Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesi başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Başta Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörlüğü olmak üzere, Hastanemizde sağlık hizmetlerini özenle sunan tüm yönetici ve çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Op.Dr. Onur MERDİVAN
Başhekim